Uw privacy en de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Ik respecteer uw privacy. Als Schrijver en Verteller in de Uitvaart deelt u met mij persoonlijke gegevens en informatie zoals foto’s, verhalen en muziek. Hier maken we samen een mooie en passend afscheid van. Alleen als het voor de uitvoering van het afscheid nodig is, wordt er informatie gedeeld met derden zoals de uitvaartverzorger, de drukkerij, het crematorium of anderen die bij de uitvoering betrokken zijn.

Beeld- of geluidsopname van ons gesprek wordt na de dienst direct verwijderd. De digitale tekst van de dienst en een door mij gemaakte fotopresentatie bewaar ik een jaar, als back-up voor u, op een externe harde schijf. Na een jaar wis ik het automatisch. Wilt u dat ik het eerder verwijder dan kunt u altijd contact met mij op nemen.