Familieopstellingen Eindhoven

 

Wat is een familieopstelling

Een familieopstelling is een werkwijze om inzicht te krijgen in persoonlijke thema’s, obstakels of levenvragen. Familieopstellingen Eindhoven begeleidt je daarbij en coacht je door de opstelling heen.

‘Het heeft me echt rust gebracht en dat is me veel waard. Ik heb me nooit gerealiseerd dat de beleving van mijn moeder over haar adoptie zo in mij heeft door geresoneerd en zo bepalend is geweest voor de keuze die ik heb gemaakt. Bijzonder hoe een moeder-zoon verbinding werkt.’ – Ron

We gaan relaties aan, we willen erbij horen en we willen worden gezien. Wij krijgen pas betekenis als we vertrouwen hebben in elkaar, loyaal naar elkaar toe zijn en voor elkaar zorgen. En elkaar liefhebben. Een juiste balans in het geven en ontvangen zorgt voor stabiliteit. Jij hebt in dat samenspel een belangrijke plaats.

In je leven doen zich omstandigheden voor waardoor je uit balans raakt. Soms gebeurt dat al op jonge leeftijd of zelfs voor de geboorte. Je reageert hierop door bijvoorbeeld fysieke of emotionele klachten te krijgen. Het lukt je niet om het evenwicht te herstellen, en je hebt geen idee hoe dat komt.

In jouw familiesysteem spelen onzichtbare dynamieken een rol die onbewust je handelen bepalen.  En het bepaalt ook je positie ten opzichte van de ander. In de opstelling wordt zichtbaar welke dynamieken aanwezig zijn en jou blokkeren. Door dit te ervaren en te verwerken merk je dat er een nieuwe flow in je leven ontstaat.

Wat merk je na de opstelling

  • rust in hoofd, lijf en ziel
  • opluchting, vreugde en werkelijk ontlast
  • inzicht in je mogelijkheden
  • nieuwe stabiliteit
  • liefde en respect voor jezelf

Reactie deelnemer

Eef heeft deelgenomen aan een gezinsopstelling

‘Ik heb mijn opstelling als indrukwekkend, emotioneel, mooi en speciaal ervaren. 
Mijn ongeboren kindje heeft zijn eigen plek gekregen. Dat verdriet heeft me onbewust bezig en tegen gehouden. Die gebeurtenis is nu een geworden met mijn leven. Sinds de opstelling voel ik me een stuk lichter en mijn leven zit weer in een positieve flow. Heel blij dat ik dit gedaan heb! Ik zou het iedereen aanraden!‘ – Eef

In elke workshop is ruimte voor maximaal 3 persoonlijke Opstellingen op Maat.
Representanten kunnen altijd inschrijven.

Data 2020

  • per 1-1-2020 ben ik gestopt. Ik kan je wel doorverwijzen naar goede en professionele collega. Stuur me een berichtje en ik verwijs je door.

 

Tijd 

De aanvang is om 10.00 uur en je kunt vanaf 09.45 uur binnen lopen.
De eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Investering

Opstelling op maat € 125,– en eenmalige intake€ 50,–
Wil aandacht voor een persoonlijk thema of een (levens)vraag.
Na je aanmelding ontvang je een vragenformulier. Hier gaan we dieper in op de motivatie voor de opstelling, je persoonlijk verhaal en de feiten en gebeurtenissen uit het familiesysteem. Als het formulier en de betaling ontvangen zijn maken we een afspraak voor (telefonisch) intake gesprek (ongeveer een uur) waarbij ik ook een genogram van je familiesysteem ga maken. Nadat de opstelling heeft plaatsgevonden, heb je 2 weken recht op nazorg.
Vervolg Opstelling op Maat € 125,–
Bij een vervolg Opstelling heeft er al een intake met mij plaats gevonden en is er al een genogram gemaakt. Samen bespreken we de vervolgvraag die je bezig houdt en die je op wilt stellen.
Representant € 45,–
Je representeert een persoon uit het systeem van de vraagsteller. Thema’s van vraagstellers hebben vaak raakvlakken met je eigen thema. Een representant brengt geen vraag in

Meer opties
Een opstelling kan ook inzicht geven in thema’s die spelen op je werk, carriere en loopbaankeuze. Voor zzp’ers is het een goede methode om inzicht te krijgen in wat niet doorstroomt. Is het nodig je bedrijf anders te benaderen of ligt de uitdaging in het persoonlijke vlak. Bij de zzp’er lopen zaken en persoon door elkaar en naast elkaar.