familieopstellingen Eindhoven 2018-04-09T19:10:40+00:00

Familieopstellingen Eindhoven

 

Wat is een familieopstelling

Een familieopstelling is een werkwijze om inzicht te krijgen in persoonlijke thema’s, obstakels of levenvragen. Familieopstellingen Eindhoven begeleidt je daarbij en coacht je door de opstelling heen.

‘Wat betreft mijn opstelling en wat het met me heeft gedaan: het heeft me rust gebracht en dat is me veel waard. Al met al kijk ik met veel respect en waardering terug naar wat jij doet en wie je bent.’ – Rob

We gaan relaties aan, we willen erbij horen en we willen worden gezien. Wij krijgen pas betekenis als we vertrouwen hebben in elkaar, loyaal naar elkaar toe zijn en voor elkaar zorgen. En elkaar liefhebben. Een juiste balans in het geven en ontvangen zorgt voor stabiliteit. Jij hebt in dat samenspel een belangrijke plaats.

In je leven doen zich omstandigheden voor waardoor je uit balans raakt. Soms gebeurt dat al op jonge leeftijd of zelfs voor de geboorte. Je reageert hierop door bijvoorbeeld fysieke of emotionele klachten te krijgen. Het lukt je niet om het evenwicht te herstellen, en je hebt geen idee hoe dat komt.

In jouw familiesysteem spelen onzichtbare dynamieken een rol die onbewust je handelen bepalen.  En het bepaalt ook je positie ten opzichte van de ander. In de opstelling wordt zichtbaar welke dynamieken aanwezig zijn en jou blokkeren. Door dit te ervaren en te verwerken merk je dat er een nieuwe flow in je leven ontstaat.

Wat merk je na de opstelling

  • rust in hoofd en lijf
  • opluchting
  • geeft je inzicht in je mogelijkheden
  • nieuwe stabiliteit
  • liefde en respect voor jezelf

Reactie deelnemer

‘Ik heb mijn eerste familieopstelling als indrukwekkend, emotioneel, mooi en speciaal ervaren. Er kwam iets naar voren wat ik een plekje heb kunnen geven terwijl ik me er niet van bewust was dat ik dit nog een plekje moest geven.
De periode na de opstelling voelde ik me “lichter”  alsof er iets op zijn plek was gekomen en ik iets af had gesloten wat me onbewust bezig hield. Heel blij dat ik dit gedaan heb! Ik zou het iedereen aanraden!
Riet is een erg prettig persoon, die open staat voor iedereen en niet oordeelt, ik ben blij dat zij me hierin begeleid heeft.’ – Eef

Aanmeldformulier onder aan deze pagina.

In elke workshop is ruimte voor 3-4 vraagstellers.
Representanten kunnen altijd inschrijven.

Data 2018

  • 5 mei = VOL.  Representanten wel mogelijk
  • 12 mei extra datum = VOL.  Representanten wel mogelijk
  • 2 juni

Aanmeldformulier onder aan deze pagina.

Tijd 

De aanvang is om 09.30 uur en je kunt vanaf 09.15 uur binnen lopen.
De eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Investering

Vraagsteller € 149,–
Wil aandacht voor een thema of een (levens)vraag.
Na je aanmelding ontvang je een vragenformulier. Hier gaan we dieper in op de motivatie voor de opstelling, je persoonlijk verhaal en de feiten en gebeurtenissen uit het familiesysteem. Na de familieopstelling maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we de inzichten verder bespreken.
Representant € 37,–
Je representeert een persoon uit het systeem van de vraagsteller.Thema’s van vraagstellers hebben vaak raakvlakken met je eigen thema. Een representant brengt geen vraag in.

Meer opties
Een opstelling kan ook inzicht geven in thema’s die spelen op je werk, carriere en loopbaankeuze. Voor ZZP’ers is het een goede methode waardoor je een overwogen keuze kunt maken.

Aanmeldformulier Workshop

Naam* :

E-mail* :

Telefoonnummer :

Gewenste rol :
representantvragensteller

Gewenste datum/data :
5 mei12 mei2 juni

Ruimte voor toelichting :